Tuesday, May 12, 2015

persbericht in de sfeer van Kantelen

Preclaimer Episode I
dit bericht is de weergave van een poging tot transparantie met de overheden en een vooruitgeschoven ambtenaar in de ParticipatieSaamLeef.U moet hier als burger niet alleen denken of veinzen dat de ParticipatieWet alles rond HET WERKWOORD PARTICIPEREN regelt of reguleert.
Als voorbeeld hanteert de [ Koninklijk aangesne dienaar des volks] het Zogenoemde BewustWordingsTraject van Het IntegraalDirectoraaDT. Met wat creatief gericht Oeken,  kan men dit vinden op internet.Internet kent ook Nederlanders die daar aan werkten en ik mag best de naam noemen van Cees Kingma, die ook schrijvee is van boekjes over het Zaans Erfgoed. Ook S'ace mag genoemd worden als schrijver/producer van  een boekje, nl. "een jeugdig kiessysteem". Of bijv. Bouke verbonden aan Brugmedia als directeur genoemd mag worden in episode IImet familienaam zoals Cees K. Betwijfel ik.Natuurlijk wordt ieder tijdig de kans gegeven s.acegr@gmail.com te signaleren o de persoonlijke gewenstheid. De personen genoemd hebben allen een offerte gehad tot 'afkoop' van een heikel feit in de relatie.Zie verder preclaimer in episode II


De ordentelijke motieven deze site te nutten voor KantelingsProjecten is voorzien door stichting Waternet in periodefebruar maart april 2001 bij Waternet junior. Op 1 mei 2001 wat IntegraalDirectoraaDT een feit en een staatsgeheim dat ongegrond bleek en lichtelijk overdreven in de heersende regentensfeer van o.a. arthur, de bvd'er die zich van een nasjer voorzag via Oltmans.

Deze aandrage heeft voldoende draagkracht bij Gemeente Zwoole, Gemeente Amsterdam en gemeente Castricum. De laatste gemeente is de eerste gemeente die via de burgemeester een BWT volbrengt - zo zegt de WIJSHEID YANIQ, een mevrouw de Uil.


Het bericht dat transparantie wenst

Werd binnen afgelopen 9 uur geplaatst op de 3 nodes van de eerste burgers.
Een credo / lijfspreuk die de alltime bestuurder hanteert?
"EEN BESTUURDER STELT ZICH KWETSBAAR OP"
bijvoorbeeld

"hij doet dit ook op nacht 19 op 20 augustus 2007 wanneer een buurman (visser) roept:

"Kees! Kees! Kees! Wakker worden... Er is BRAND"
S'ace zegt tegen YaniQ (koosnaam gegeven aan Janneke B.)
"ik heet geen Kees"

YaniQ stelt dan dan het woord BRAND belangrijker is dan KEES.



CruX

 in de CASUS met Bouke Brugmedia & Dimence & ex-huisarts Cees en huisarts YaniQ & Agent Laurens C. (onafhankelijk dienaar te Zwolle) kunt U gaan meemaken dat
ZELFZICHT is heilig boven MOEDER

 notie de Moeder rol kent 3 fases:

 1: 9 maanden plus 1e jaar geldt als BABY
 2: 3 JAREN 2-4 GELDEN ALS MADONNA : MOEDER en Kind




 3: 9 jaren 5-13 Gelden als : Kindertuin (germaans Kindergarten)













































No comments:

Post a Comment