Wednesday, October 24, 2012

de verkiezingen - een terugblik met Haring

Meeste mensen hier kennen mij - Cees de Groot - inmiddels van het nieuwe Kiezen (nieuw hier? zie link1 & link2 ) ...

Zo ook Peter den Haring die mij weer eens wist te vinden met zijn analyse van verk'9/2012 ..

hier een korte samenvatting van zijn journalisten & oriëntatie voorwerk (vanuit zijn nieuwsbrief ter bekrachtiging van zijn creatief vermogen):

VERKIEZINGEN VOOR EGOTRIPPPERS
Tot mijn grote spijt lukte het ook deze keer niet om de verwante kleine partijen tot een lijstverbinding te krijgen. De programma's van de Partij voor de Toekomst (8134 stemmen), de SOPN (12.801 stemmen), de Libertarische Partij (4098), de Partij voor Mens en Spirit (18251) en de Partij voor de Dieren ( 178.699), lagen wat idealen betreft zo aardig dicht bij elkaar dat hun gezamenlijke krachten gebundeld hadden moeten worden. De bekende egotrip ... of niemand geleerd had van het pijnlijke fiasco van ... Heel Nederland. Ach, alles wat zichzelf exclusief noemt, roept te zijner tijd uitsluiting over zich af.
De kleine partijen hebben dus 43.284 stemmen weggegooid, waarmee blabklabla (club 500 popijopie taal?)

Aanpak van de PoPiJoPie taal
(als je het kwalificeert dan doe je het zelf ... tenzij ... ") ) 

enkele woorden of frases gevat in beknopttaal


EGOTRIPPPERS
 kan ik persoonlijk goed verdragen als woord met 3 P's
 dit betekent dan :
 dat ik "People Planet Profit" gelijk omturn naar iets dat bij mij beter werkt zoals (bijv.!)
 "Pakal Planet People"
 waarbij ik met Pakal iets vorstelijks als kostelijks bedoel als wat de Tzolkin (maya kalender en kweak ')) communiceert ... Triple HeliX ??


hun gezamenlijke krachten gebundeld
 op 2 & 9 mei 2012 deden zich voorvallen voor die de "kleintjes" had kunnen samenbrengen op  een noemer , nl. "Jeugdig Kiessysteem" ...
De diverse bestuurders als Hanneke Bijl , Lea Manders en Robert Verlinden alsmede de politieke transitieclub van professoren Wijffels en van Egmond (Natuurcollege & Irene) hadden hier hun kans kunnen verstaan ... Maar ja, wat geschiedt er immer wanneer een kabinet net gevallen is ... men holderdeboltelT mee in de kolderieke voorstelling die grotendeels wordt opgepikt door de mediaspinners ... ( Jammer, meneer Anton Teuben! en ook zeer jammer voor de heren Leo Sonneveld, Geert Vousten en mevrouw Cathalijne Zoete )


geleerd van het pijnlijke fiasco
 kijk, het werkelijke fiasco wordt hier wederom gemist door de journalist ... wat een illustratie is van de vermogens en geilheid van de persoon im frage ... (dit moet ik nog eens herformuleren)


te zijner tijd ... (kwinkslag)
 wordt het Jeugdig Kiessysteem in enige vorm geïnstalleerd als "zich lerend en zich articulerend instrument" dat haar basis=fundament vindt in een oud vrouwelijk georiënteerd principe te vinden in de Tzolkin, hèt Vademecum voor de politiek en het volk alsmede enig koningshuis dat generaties mensen op een koers houdt alvorens het telkens weer voorbarig te verliezen ter accommodatie van de herstel-industrie ...

hier wil ik het voor nu bij laten ...
met dank aan de heer den Haring met de voornaam van Peter de Rots (van de Haan die 3maal kraaide, weet u nog?)

 ohme S'ace
( referenties centraal gesteld bij BestuursDienst Amsterdam, de hoofdstad)

") tenzij ... je beslagen ten ijs komt of daar al veel eerder was ... (misschien?) 

') kweak staat voor een andere tijd-indeling ter accomodatie van de spanningsboog
   ook wel 9991 ipv 7777 ter indicatie van de 28 dagen in een maan