Tuesday, June 2, 2009

STEM getijde(N)

lieve theo~soof/loog/maat (kies zelf:)

ik sprak vanmorgen een Kees, een burgerman die van het strand houdt ...

hij had de stemwijzer op verschillende momenten ingevuld ...
telkens gaf de wijzer D66 en SP als beste opties voor zijn thema's en zelfgekozen oplossingen ...

De beste partij van beiden wisselde naar gelang de momenten en weersgesteldheden van keuzes ...

Het dilemma wat hem overkomt is hetvolgende ...
SP is TEGEN EUROPA
en
D66 is VOOR EUROPA

Ergo ... wat is een oriëntatie om dit dilemma te ontmaskeren
(vrijgesteld verhaaltje namens de bron ervan:)

EB en VLOED :

1: EB en VLOED zijn als YIN en YANG en houden elkaar bezig in een rationele verhouding die niet evenwijdig aan elkaar is :

EB is een getijdebeweging van HOOG naar LAAG WATER én duurt langer in de tijd dan de VLOED (LAAG naar HOOG)

EB en VLOED zijn een lineaire beschouwing van iets dat zich op lager (geduriger en duurzamer) niveau in een QUANTUM bevindt (zie 2).

In het menselijke lichaam bevindt zich dit "niv-eau" ') op het lichaamsdeel van het HOOFD waar het denken zich in een (schijnbaar oneindige loop-) staat bevindt en bezigt (tot dat de bron van denken ophoudt/afhaakt/iets doet/...).

2: EB is een proces naar LAAG WATER én dit LAGE WATER houdt langer stand dan het HOGE WATER ... Na de fase van LAAG WATER volgt de fase van HOOG WATER die tot een HOOG WATER FASE komt.

(zie ook 1)

EB, LAAG WATER, VLOED en HOOG WATER zijn een deels radiale quantumbeschouwing van iets dat 4 fases kent.

In het menselijke lichaam bevindt zich dit "niv-eau" op het deel van de ROMP waar zich ook een hart bevindt dat pompt en 2 boezems en 2 kamers kent : ergo 4 ruimtes van ademslag.

3: Het proces beschreven in 2) kent in een etmaal 2 verschijningsvormen waar een -de MAANPULS- ervan zich ent op de MAAN en de ander ent zich op de natuurlijke echo die de AARDE en haar fenomenen schommelt op de oceanen (AARDPULS).

Ergo de ene fase van "EB en VLOED" communiceert de andere fase en die andere fase is weer te beluisteren in de eropvolgende:

MAANPULS - AARDPULS - MAANPULS - AARDPULS - MAANPULS ... enz.

Soms is er een dag die slechts 7 ipv de gebruikelijke 8 fases kent ... dit is wegens de gemiddelde tijdsduur van de cyclus die meer dan 12 uur beslaat (1 cycli MAAN + 1 cycli AARDPULS > 25 uur).

~~~

Voor de politieke besliskundig geworden burgerman/vrouw betekent dit dat men de bij zichzelf passend PULS bepaalt en vervolgens de juiste PARTIJ (het eipart : geel of wit) kiest ...

Voor de PARTIJEN kan dit betekenen dat men de juiste sparringpartij kiest om vruchtvaar te worden in "enig" gezelschap of geselschap.

~~~

Een en al met Liefde én Woordvibraties bereidt ...

je vrindekind S'ace


') eau is frans voor water (ook tranen en bloed en plas)