Friday, April 13, 2012

ombudsman pulseert "URbootsmens"

(mailt u even voor het hele artikel?)

Trok de rechter te veel macht naar zich toe?
„Dat denk ik niet. Een verrassend rechterlijk
oordeel wordt tegenwoordig gewaardeerd als
eenmisser of een dwaling. In de technocratie is
de onafhankelijke rechter een storende factor.”

is een zogeheten snapshot of quote uit het interview van nrc 7 april 2012  ..
er zit een correcte kerel die zich afficheert als technocraat ...
immers de onafhankelijker echter is een storende factor ,,,

en in de technocratische wereld geldt ... een storing is de opmaat voor kwaliteitsverbetering van het product of zelfs het instrument dat het product schaaft en knutselt.

waarbij ik de leuze "effectieve en slimme" bedrijfsvoering van de ingenieurs bij het watervolk onderschrijf.

vraag die oppopt is : wat is de tegenhanger van de technocratie ?

en =- vanwege de actualiteit - hoe technocratisch pendelde de effectieve Wouter slim door het staatsechec van enkele miljarden terug te halen bij ... de minder bedeelden die op ome Samson moeten stemmen.

Een draak die in eigen staart bijt met als scheidslijn de synchroniciteit - immers je moet op het scherp van de snede bij de tijd zijn en niet 6 jaar later ... kwestie van logistiek politiek geëquipeerd apparaat dat te peerd komt en te paard gaat ...

dit is PimPamPet-taal die het volk verstaat omdat het Den Haag zat is ...
Zullen we het nieuwe koninklijke paar een leuk optrekje bezorgen in Zwolle aan Zee?

goede reden om de Haginezen af te serveren tot de nieuwe Pier - eigenaren die hun aftaai-centjes aangenaam zullen wisselen tot consumptie en slowfood ...

nieuwe Pier wordt Groote Pier ... al moet ie misschien verhoogd worden wegens de rijzende oceanen ... die Zwolle aan Zee te goed doen  en de IJSSel opnieuw in zout water doen uitkomen ...
Een heuse energiewissel die de gezondheid vd Zwollenaren te goed zal komen, en wellicht hun nieuwe eredivisie 11-tal met de ambities van de burg met familienaam Meijer, een heuse meester met koninklijk gevest in de aderen.

...
dus de ombudsman lanceert de URbootsmens die daadwerkelijk navigeert omdat ie zich herinnert wat regeren vermag zonder de vrijages van quasi spinnertjes in menig krantje of op twitteridoo ed.

Ik vroeg mij plots af of dit iets is voor de ex-marinemens Moering uit de Hellevoet (in stersystemen heet dit Rigel in de voet van de Hunter - de Jager tegen de razende Stier - Taurus / Bull)


uw navigathor