Monday, October 26, 2009

journalist & niemand

iedereen is tegenwoordig journalist als hij of zij zich meldt per blogspot ...

eens?

vrij burger in vrij land?

aanspreekbaar in integraal veld van amateurs (zonder professionals)?

dan ben u ook betrokken burger en wellicht wereldburger in een fractaal van de aarde onder koninklijk vaandel der Nederlanden uitbesteed door de wereld gemeenschap onder die deelverantwoordelijkheid, toch?

bij de goede antwoorden op de vragen, bent u geslaagd en kunt vrij door met kennisname van uw recencent alhier ... (=bilaterale overeenkomst)

zo heeft een relatie van mij met de naam marc een boek geschreven en ik link het slechts met de bedoeling dat u de aanbeveling kunt controleren - zodat ik het wiel van dat verhaal niet nog eens behoef te herhalen. Het genot van de techniet in gesprek, zeg maar. En ... precies in de bedoeling van de communicatie chef van de onderhavige en ook bovenbazige stichting - lees representanten van die stichting in enig stichtingsbesef - hetgeen zich kan scheiden van de missie/bedoeling vanuit enige persoonlijke invulling ervan.

Anecdote is mijn persoonlijke bemoeienis met "is alles al gezegd" een oproep van het nrc - de relatie van marc en mij - in winter 1990/1991 beantwoord met een trilogie ... . En deze trilogie bereikt enkele lieden die ook een ansichtkaart retour zenden aan hun speler in een essaywedstrijd.

Crux(hify) hier de aka presentatie van de auteur: Mr. & Mrs. Knowbody ...
klinkt als Niemand en draagt in zich "het weten", mag dat? Ja, dat mag ...

Dus inderdaad "Niemand" regeert ... of bedoelde men "reAHgeert"?

uw recensent en relatie tijdens het leven en in de liefde met momenten van leegheid ... S'ace