Monday, October 5, 2009

"Niemand regeert"

mooi toeval in deze scharniertijd ...

Marc de journalist met wie ik wel meer spoor ... komt ook door op bewustzijnskanaal

het toeval dat niet bestaat edoch zich wel manifesteert op momenten die je niet altijd direct omarmt edoch die wel omarmbaar zijn ... wil dat ik Niemand ben ...

althans zo wil het stichtelijke DWR/Waternet van mijn dierbare collega's in directioneel en bestuurlijk verband mij doen geloven met een meute van meesters in de rechten in haar achter en wisselwerk zak ... waar het opperbevel navigeert op haar souldaden als soldaten in een derde wereldoorlog ... zoals je zo labngzamerhand het door Koot & Bie genoemde hof van houders, portefeuillehouders, mag bejegenen volgens mijn toezichthouder meester HAAG Vermeulen (die je in meervoudig kamerveband moet bejegenen met de titel meester)

Ach ja ... naast meesters heb je grootmeesters en die bevinden zich doorgaans onder het volk in cognito al kun je ze wecht wel herkennen aan geur en aura en andere zachte, weke, krachten die oh zo krachtig en machtig zijn ook in turbotijd.

Het goedkoper werken uit zich bijvoorbeeld in het uitkopen van ambtenaren die wel goed en professioneel werken , maar ja de amateurs van job cohen en andere blindvinken - of heet dit struisvogelgebroed? - baggeren voort op ego-maniakale (bezeten van ego, esthetisch verantwoord bejag en broodnijd?) overheidsmanagers die desnoods op de golven van Amsterdamse - hoofdstedelijke - bluf & stuff (gom=wegbezintuigerij).

Nee de burger weet wel beter en creeert zijn "pied a terre" , een wit voetje op de aarde waar hij zich los waant van het koninkrijk: dat is het koninkrijk met als koningin menig page die even langskomt "voor n bakkie leut".

Is het doenlijk dat wij de roofridders aanspreken en vorsen hun roofgoederen - vanuit welk paradigma dan ook - te doen inleveren? Mogen zij een voorstel doen hoe zij in het reine komen met wat wij plachten te noemen "het koninkrijk en het elementaire water: de vrede?"

ANEKEDĂ´TE:

Tushar Gandhi - great grandson - verhaalde vrijdag in den Haag - de mooiste stad van Nederland volgens de dienstdoende wethouder, die een mooie mantra mooi voordroeg - over een bezoek van Martin Luther King aan een Museumpje over Mahatma Gandhi.

Martin eiste een verblijf aan het bureau van Mahatma - en het werd geregeld - iedereen de deur/tempel uit: hier gebeurt iets wezenlijks ... En Martin nam plaats aan het bureau (eau=water) en communiceerde intens met Mahatma('s ziel).
Het museum ging dicht bij sluitingstijd en Martin eiste de nacht daar te verblijven ... 2 nachten zelf ... . De derde dag verliet hij het bureau en de tempel met de woorden "ik heb met Mahatma gewoond" ... De rest van dat verhaal is te weten te komen door o.a. het woord mars te gebruiken. En de Verenigde Staten ... ook ...

Je zal maar Niemand zijn ...

(Nelson Mandela had ovrigens ook iets met Mahatma op een eiland en een huis met tralies)

toY ~~~~ laat het water stromen en de geest uit den flesch
S'ace :: ook Bolon Ik in ander GeloofsPatroon