Thursday, March 10, 2011

de Beerput

is in wezen - bij nader inzien - een slangenkuil die eindigt op uil - een wijs vogeltje  dat geruischloos muisjes vangt zeker als ie jongen heeft voortgebracht in het nestje met partner

zo weet dit gegeven zich te mengen met Ali Baba en de 40 rovers, Of een bende van 40 baardapen?


Hoe is dit nu door de tijd henen te begrijpen tot verstandige raad?

Een oinboom voor hen die het in wezen veroorzaakten en persoonlijke redenen kunnen opvoeren die hen ontlast van alle verantwoording ... Eeen mooi cultureel programme in de lijn van :

"Wanneer je goede naam wordt aangevallen via een bericht, dan hoef je  je daar niet aan mee te geven"

De aanwendende notie van een directeur in openbaar bedrijf  die zich in een wedstrijd bevindt inzake de landtitel "Overheidsmanager van het Jaar 2003". Dit in  navolging  van een dergelijk type in 2002 namens de Belastingdienst, die begon te desintegreren wegens afwezigheid in de leiding en  persleidingen ook.

Tip van Claus:
"het ijkpunt bevindt zich aan de bron"
Te begrijpen als wanneer je fout hebt gehandeld heb je je goede naam daar in meegegeven tot je het helder verontschuldigt tot "eens maar nooit meer" met compensatieruimtes aan "eventuele meemensen" waar je je ter dege bewust van bent. Bij  wijze van spreken door hier en daar je  naam te zuiveren en een bloemetje aan te bieden. Liefst niet op iemands graf wat voorbarig met een levend lijk in de kaste projecterend werd geadministreerd op de relevante hoofdburelen van rekenmeester e.d.

Nee, van rouwelijkse bejegeningen kun  je niet spreken wanneer geduld genoegzaam is toegepast.

En de Beerput wordt  ge√Įnspecteerd door stagepersoneel die ook wel wordt gezien bij Omaanse Sultans.

Het is maar dat het volk van de missie weet en er acht op kan slaan
(eventueel met oud-MP Dries "Tour de France" van'Acht)

ToY Cees

nb. de N8 van van 8 , of toch van VERder misHAGEN, de Nieuwe Tijds Ei Leider ofr toch Y-Leader (bedorven wijn in opgepoetste lorren?)