Wednesday, March 24, 2010

MISSIE

hier een omschrijving van de missie die deze blog-redacteur aanvaardt met zijn collega's incl. overheidsmanagers (bestuurders) en bestuursleden van een hoofdstedelijk (voorbeeldgevend/instructief) openbaar orgaan.

initiatie Thema: januari 2001.
Daar is een wijze onderdaan / burger / vakkundig werker : "hoe wij met water omgaan en hoe wij ons aan elkaar relateren in plezierige sfeer".
In 2003 meldt een door Algemeen Directeur / Bestuurder geïnitieerde afgezant / functionaris zich aan een externe deskundige met de notie: "Wij moeten hem corrigeren".
Ik, met burgerlijk label C.J. de Groot, ben het er mee eens. Het dient te geschieden, ergo het geschiedt.
Vandaar dat ik met dhr. H. Vermeulen in PiloT sfeer een en ander in de week zet bij publieke genoten ter afstemming in eensgezindheid, de afrondende vrede.


Uiteraard zullen aanwijzingen van andere burgers in enig communicatieve weergave worden gehonoreerd ter opvoering van kwaliteit en navenante door-lering en effecten in dezelfde samenleving en haar organen, klieren & zintuigen. (daartoe dient o.a. de commentaar sectie)

1 comment:

  1. Ter openbaring aangeboden gelden o.a. 3 ervaringen als bruikbaar voor de auteur genoemd in de MISSIE, die zich ook "aka" labelt met "S'ace".

    1. bekend met de instructies van een gezagvoerder van een vlucht van A naar B met aan boord bemanning, te vervoeren mensen en evt. vracht. Dit houdt bijv. in dat hij ervaring aanbiedt voor bepaling van invalide en incomplete instrumentage voor aanvang van de vlucht (bijv. toepasbaar in rechtszittingen).

    2. meervoudig ingezet op impliciete wijze als horizontaal gekoppeld functionaris aan directiepersoneel in begin 2001. Relatie is aanvaard met kennelijke vrije hand de missie in te vullen: bewustwording en navenante aanwending van bewustzijn tijdens het werk (inclusieve lering).
    De algemene notie van pionierend directielid wordt nader geduidt met de titel "integraal directeur".
    Het predicaat i.o. is daar aan toegevoegd ter duiding dat de directeur ook lid kan zijn van de OndernemingsRaad en het Georganiseerd Overleg. Tevens Buitengewoon Bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor de Medezeggenschap waar tal van Ondernemingsraden op zijn aangesloten.

    3. Sedert december 2006 voert de Heer met het CMS te Lucknow het project "Awakening Planetary Consciousness". Hij is honorair adviseur van dit project dat vele scholen en leergierigen aan zich verbonden weet. Ook de Lerende Overheid (2007) weet zich hier een taak te vervullen.

    Dit als "acte de presence" opgetekend te Noord Holland, 24 maart 2010

    ReplyDelete