Thursday, September 23, 2010

PILOT beleving aan beide zijden vd medaille

Een ware vondst wordt gedaan onder leiding van een testpiloot die nog pril in het harnas is gehesen van een Algemeen Directeur rol op voorspraak van de verenigd genoot van mijzelve in mijn rol als intern politiek spreker in meervoudige opstellingen. (dit kan korter, ben ik mee eens - ik heb geen stuf)

Wij noemen gangen van de ondernemer die geen interventie behoeven van de Ondernemingsraad PILOT projecten. Dat is mooi en best wel te gedogen door de OR want ... de vaart der volkeren wil dat we sneller besluiten en minder snel besliskundigheid toepassen - met de notie dat de verantwoordelijkheid wordt genomen door degene die de PILOT inzet.

Motto: "wij moeten doorgaan"

Tevens beste Ondernemer , geldt nu dat elke OR-vertegenwoordiger of zelfs elk ondernemingslid gesteund door minimaal 1 OR-lid een PILOT project kan opstarten gegeven de situatie die zich voordoet. Dit behoeft geen nader overleg, noch afstemming want de TESTPILOOT draagt zijn eigen verantwoordelijkheid , ook wel leven , met zich mee en kan op ieder nader moment worden bevraagd op de overwegingen die hem/haar deden besluiten om het volk / HM / het koninkrijk te dienen op voorspraak van de -kosmische? / natuurlijke? / (on)geleide?- ingeving die deed besluiten te dienen in  de stroom die zich voordoet/deed.

Parende Motto's "goede wijn behoeft geen krans" en "goede wijn mag duur zijn", immers zij stuwen ons -mensen- op in de vaart der volkeren en haar beschavende slagen.

So Far , So Good ~ toY S'ace