Sunday, September 12, 2010

"Q pit"

even een aanloopje, loopt u even mee? amice & amika

't wil dus zo zijn dat kalenders worden veranderd wanneer er behoefte is aan een nieuw paradigma dat vooraleerst grote hilariteit met aangekoppelde weerstand of hakken in t zand of gekriebel aan de muis oplevert.
het schijnt een mega-geloof te zijn dat massa's beweegt en andere aansturingen oplevert dan dat men tot dan toe kon bedenken. en de geschiedenis leert dat het zo is al beperk ik mij hier dan ook tot die snede van enig edelmetallurgische samenhang.

en zo werd op enig moment Q Pit aangestuurd - geen familie van Brad of eigenlijk ook weer wel als je even doordenkt.

Q Pit is zoon van een aardappelhandelaar die GrootHandel bedreef met zijn maat Ben - van der. Jan liet een ijsbaan aanleggen in 63 en Tinus vond relaties in Malta om aardappelpoters te verbouwen zodat wij hier optijd nieuwe aardappelen in de supers en bij de groenteman kunnen slijten/aanschaffen. Al pittend bedacht Q of het ook anders kon dan Aardappel Pittend ... Hij besefte opeens dat hij in de loop zat van 7777 ... het ritme van de 13 maanse tijd die in het Vaticaan wordt gebruikt als raadgever voor de Gregoriaanse Illusie die vervat werd in 12 dwaze maanden. Niet dat de 13 maanse kalende minder dwaas is ... omdat die nu eenmaal saai en regel-matig is en dat is anders dan regel-kundig.

Dit als opstapje naar een heel eenvoudige oplossing voor de lokale, translokale en interlokale crisis (what crisis - supertramp) via het systematiekje dat ons zo werd ingebrand dat wij het niet meer konden zien.

Een M'eervolle Bijdrage van Q aan het veld dat hem pulseerde tot zijn WWW'aanzin die meer tot een volzin wordt ... nl. de 9-daagse week ...

 1. goed voor uw geheugen ... en dus gezondheid en alles wat daar aan te hechten is
 2. goed voor uw gezin ... want oa. 3x3+1 vrije dag ipv. 4x2
 3. goed voor de horeca ... want meer dagen met volle terrassen of aan tafels
 4. goed voor alle religies ... want zij kunnen zich binnen da 9 dagen onderscheiden van alle andere religies
 5. goed voor de jeugd ... want zij mogen bepalen hoe die dagen gaan heten (in oefeningen)
 6. goed voor de industrie ... want een jaar duurt nog maar 39 weken
 7. goed voor de regenring ... want alle problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon
  Tja, zo bezien is er nauwelijks een doelgroep die niet aan zijn trekken komt ...

  meer hier over is op luchtige wijze te vinden met het steekwoord "kweak" ...

  Q zelf wenst er koud noch warm van te worden wanneer het ook gebeurd ... er rust geen patent op , hooguit zelf opgelegde cultural creative stijl van leven ...

  toY, S'ace - uw correspondent op Velatropa 24.3

  notie (las ik kort hierop)
  of er samenwerking tussen mensen is op een hoger bewustzijnsniveau dan op scholen aangeleerd zouden wezens kunnen weten die hier wel eens iets in hebben ervaren zoals dit artikel op pateo verhaald

  speciaal voor mijn collega in een commissaris rol bij de NUON een stukje actuele vrije nieuwsgaring  "de goede verstaander heeft geeen woorden nodig bij een wederkerige oogopslag"
  (een dergelijke oogopslag werkt als een wedergaande omslag. toch?)

  SPECIAAL TESTCASE voor UW CREATIE(VERMOGEN)
  gebruk de comment hier om uw 9 namen voor de 9 dagen te geven ...
  tracht daarbij een variatiekracht aan te leggen die lang stand houdt!